ספר הבשר הישראלי – אדם ויה
המחיר המקורי היה: ₪55.00.₪46.75המחיר הנוכחי הוא: ₪46.75.
איזה נתח מתאים לצלי ואיזה לקציצות? איך יודעים שהבשר שקנינו טרי? מה זה בשר מיושן? ואיך מכינים סטייק איכותי במטבח הביתי? ספר הבשר הישראלי ילמד אתכם צעד צעד את כל מה שיש לדעת על עולם הבשר הטרי בישראל – כך שתוכלו לעמוד בטוחים ויודעים מול הקצב שלכם. ספר חדשני זה מציע לראשונה את כל מה שצריך לדעת כשמבשלים בשר: החל בזני הצאן והבקר הגדלים בארץ, דרך ביקור אצל הקצב וכלה בעשרות מתכוני בשר, שיוציאו את המיטב מכל נתח. ספר הבשר הישראלי הוא כר המרעה האופטימלי לחובב הבשר הישראלי. אדם ויה הוא שף בוגר ה”קורדון בלו”, בעלים של רשת המסעדות ‘דוריס קצבים’.
קיים במלאי
פאזל סופרמן – 200 חלקים
פאזל רצפה סופרמן – 48 חלקים
אפוקליפסה אף פעם - מייקל שלנברגר
המתכון לאהבה - ד"ר ג'ון גוטמן
ראש השנה הקל שלי - איילת הירשמן
זיכרון אותיות
פאזל מטוסי על – 48 חלקים
המוות המוזר של אירופה - דגלס מאריי
החוש המוסרי - ג'יימס ק' וילסון
רעש - דניאל כהנמן
תהיה בריא מוריס מגי
ודרך אין אחרת - אביחי ברג
פאזל רצפה 3D בית המקדש
לחיות כמו יהודי - משה קופל
פאזל ליגת הצדק – 200 חלקים
האינטלקטואלים והשוק - ג'רי מולר
חלב, דבש ואי-ודאות - מייקל אייזנברג
כשסבא אליהו היה קטן - אין כמו בבית
הסירנה - טיפאני רייז
זוג הורופאים המעופפים 


