חמין – שרי אנסקי
המחיר המקורי היה: ₪128.00.₪108.80המחיר הנוכחי הוא: ₪108.80.
" כולנו טעמנו כבר אינספור גרסאות של חמין או צ´ולנט, מאכל הנפש היהודית המתקיים מעבר למכבש הזמן וחי בלבם ובחכם של האנשים בזכות הזיכרון של הבית והמשפחה. בהכנתו של החמין מתערבבים רגשות, זיכרונות וגעגועים, וטעמו מבטא את תחושת ההתרפקות על הטעם התמים שאבד ואת הקסם המנחם של השיבה הביתה."
שרי אנסקי, חוקרת תרבות האוכל הישראלית, היא בעלת מדור אוכל במוסף סופשבוע של "מעריב" משנת 1992 וחיברה חמישה ספרי בישול שהיו רבי-מכר. יכולתה הנדירה לחוש, לבשל ולספר סיפור – מניבה מאכלים שאי אפשר למצוא באף מסעדה. המתכונים, האנקדוטות והסיפורים האישיים המרגשים מבטאים את זהותה של אנסקי ואת מרכיבי חייה, ואלה מחלחלים לתוך הדיאלוג האישי, האותנטי והישיר שלה עם האוכל. הצילומים שבספר נעשו בידי אלכס ליבק, בן זוגה של אנסקי, במטבח ביתם בזמן ההכנות והבישול ובאור טבעי. ליבק, חתן פרס ישראל לצילום וחבר מערכת "הארץ", פרסם ארבעה ספרי צילום. דרך ההתבוננות שלו והיכרותו האינטימית עם אנסקי מעניקות לספר איכויות נדירות של תוכן, צורה וצבע.
"שרי אנסקי, הכוהנת הגדולה של החמין, מוציאה סוף-סוף קלאסיקה אמיתית של מתכוני חמין נפלאים המתאימים לכל עונות השנה. מדף הספרים שלכם לא יהיה שלם בלי האנתולוגיה המרתקת הזו." (השף ארז קומרובסקי)
קיים במלאי
האינטלקטואלים והשוק - ג'רי מולר
ילדים מבשלים - רות סירקיס
אוסף חורף - מתכונים מחממים לעונה הקרה
איגריין האמיצה
שי לי מבשלת חגי תשרי
שוקולד - פיי לוי
ראש השנה הקל שלי - איילת הירשמן
החוקים של מוזס - איימי הרמון
12 כללים לחיים - ג'ורדן ב. פיטרסון
לילה של חלומות אסורים - פרוסט ג׳אנין
בריונים - בן שפירו
האביב של בנות ספרינג - אנה טוד 


